Koffie thuis bezorgd: webwinkel voor koffie uit Portugal

InKoffie is een webwinkel voor koffie uit Portugal.
U kunt hier de bekende Portugese koffiemerken Delta, Buondi en Sical bestellen. Het assortiment kunt u bekijken onder Koffie: Merk & prijs. U bestelt online met behulp van het bestelformulier. We sturen de koffie per pakketdienst op. Let u even op de portokosten! (U kunt het eventueel ook afhalen op afspraak in Den Haag.)

Regelmatig breiden we het assortiment uit. Hieronder ziet u de laatste aanwinsten en wijzigingen. Mocht u een bepaald type koffie missen op deze website, neemt u dan even contact met ons op; dan kijken we wat we kunnen doen.
Wilt u op de hoogte gehouden worden van o.a. wijzigingen in het assortiment, dan kunt u zich onder aan deze pagina opgeven voor de nieuwsbrief.Nieuwe variant: Delta Portugal Universele maling

Delta Portugal In Portugal hadden we deze al in de schappen gezien maar nu dus ook bij ons verkrijgbaar: Delta Portugal. Introductieprijs € 3,90.


Aanbieding: Delta Lote Superior

We wilden eigenlijk de Delta Lote Superior 90/10 hebben maar we kregen per abuis de Delta Lote Superior. Deze variant zonder gekarameliseerde bonen kost nu nog maar € 13,50. Het is overigens een prima koffie.

Delta Gold / oro 250 gram gemalen

Gold of oro in pakje 250 gram Delta Gold / Oro espressomaling. De blikken Delta Oro (of Ouro zoals op de blikken stond) waren een hele tijd niet leverbaar. Maar nu is er dus Oro in een pakje! De prijs is € 4,30.Olijfolie en witte wijnazijn

olie-en-azijn

Olijfolie en witte wijnazijn setje. Het is geen koffie maar het leek ons wel een aardig aanbod, een setje van twee flesjes: Gallo Clįssico olijfolie 250 ml en Gallo witte wijnazijn 250 ml (Azeite virgem extra en vinagre de vinho branco).

Samen voor € 5,00.

Het is een tijdelijke aanbieding, dus zolang de voorraad strekt!
Er is weer een Delta-variant met gekarameliseerde bonen, de Lote Superior 90/10 of de Espresso Bar 70/30.

Espresso BarLote SuperiorDe aanduiding 70/30 of 90/10 wil zeggen dat 30%, resp. 10% van de bonen een karamellaagje heeft. Deze pittige, gekarameliseerde koffie wordt in Portugal vaak gebruikt. En veel mensen hebben daar goede herinneringen aan. De Espresso Bar met 70/30 is even op maar we hebben nu wel de Lote Superior 90/10 binnen gekregen.

Er is ook een gemalen variant met deze gekarameliseerde bonen, dat is de Delta Classic 250 gram Universele maling.

Overigens hebben we ook een Delta Lote Superior zonder gekarameliserde bonen.


Piri-piri

Piri-piri

Op verzoek: we verkopen nu ook flesjes piri-piri-saus, 90 mL. De prijs is € 1,80.
Zie ook het recept voor kip-piri-piri onder menu-item Recepten.
Gallo olijfolie, 0,75L

Naast de kleine flesjes is nu ook de Gallo Classico olijfolie 0,75L te bestellen. De prijs is € 7,50.
DeltaQ en de voorraad

DeltaQ werkt met capsules die speciaal gemaakt zijn voor de DeltaQ-apparaten. Van Delta-Q hebben we op het moment de aQtivus (nr 8), Qharacter (nr 9) en Qalidus(nr 10) op voorraad. Andere nummers kunnen wel besteld worden. Zie ook de DeltaQ-pagina.

Koffie-pastilhas voor het E.S.E-systeem

Op proef hebben we nu koffie-pastilhas van Delta: de Platinum. De pads worden ook wel ESE Servings of POD genoemd. Ze passen in apparaten die voldoen aan de E.S.E.-norm. E.S.E. staat voor Easy Serving Espresso. De pads moeten in de koffiehouder van het espresso-apparaat gelegd worden. (De pads zijn niet geschikt voor de senseo.) De prijs van 16 Platinum pastilhas € 5,00.

 

 Naar beginscherm Naar boven